top of page

El dia del part es un esdeveniment molt important, ja que es una experiència de pura vida. Queda impregnat com a empremta primària en les cèl·lules del nadó i de la mare. 

Un bon acompanyament, escoltant les teves necessitats, donant suport al que necessites, al que desitges. Mantenint un ambient càlid, tènue, tranquil, ideal per crear oxitocina (l`hormona del amor). Ajuda, i molt, a que tot flueixi i vagi succeint amb el teu ritme, amb el seu ritme, amb el ritme que marca el cos i el tàndem que sou. 

Un recolzament a la parella, que l'ajuda quan cal, que el mima per que et pugui mimar com tu necessites. Sou un equip.

Jo, com a Doula, estaré connectada amb tu, amb la teva mirada. Coneixent el procés i les teves necessitats estaré quan hagi d'estar i quan em necessitis. El suport, la ma amiga, el reforç positiu. Força, tendresa i caliu. 

Tu, dona, saps el que has de fer, ets pura màgia, pura vida. Jo estaré allà per quan dubtis, donar-te l'embranzida que necessites

Cada acompanyament es únic, per que cada persona es única i les seves necessitats també. Jo t'ofereixo:

*3 reunions Pre-part d'empoderament e informació

*WhatsAap de seguiment durant tot l'embaràs

*Guàrdia des de la setmana 37 a la 42

*Acompanyament al part

*Una visita post part a les 24h

*Contacte via WhatsAap durant la primera setmana

-->Descomptes especials per la contractació de serveis de Pre-part i postpart

Si teniu algun dubte o altres necessitats ho parlem sense problemes. La primera reunió sempre es gratuïta i si hi ha feeling concretem el pack que necessiteu. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page